Tennis

Paula Badosa torna avui a les pistes a Doha

Tennis. S’enfronta en els setzens a la brasilera Beatriz Haddad Maia, jugant contra la qual va prendre mal al gener a Adelaida tot i vèncer

Paula Badosa (20a de la WTA) té previst tornar avui a les pistes en els setzens de final del WTA 500 de Doha. La seva rival serà la brasilera de 26 anys Beatriz Haddad Maia (12a de la WTA), jugant contra la qual es va lesionar en els quarts de final del torneig d’Adelaida al gener, quan estava rendint a un bon nivell. La de Begur va guanyar aquell partit per 7-6 (5) i 7-5 i va accedir a les semifinals contra la russa Daria Kasatkina, però ja no les va poder disputar. Dies després i a contracor, va renunciar a jugar a l’obert d’Austràlia a causa d’un trencament muscular a la cuixa dreta. La catalana tenia fixada la seva reaparició a Abu Dhabi, però una infecció vírica li ho va impedir.

Badosa ha canviat d’entrenador i ha posat fi a la relació amb el tècnic valencià Jorge García, que va ser el substitut de Javier Martí –setembre del 2002 a agost del 2021, amb el qual va fer el gran salt–, i amb el qual ha estat setze mesos. De moment, treballarà amb l’extennista britànic Joel Cannell, que és el seu agent a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)