Ciclisme

Challenge Cycling Costa Brava: triple cita en el calendari gironí de carretera

La Social de Palafrugell, la tradicional Cursa del Pa, es disputa aquest diumenge amb un recorregut de 93 km per un circuit entre Llofriu, Pals, Regencós i Palafrugell al qual els participants han de donar deu voltes. És la tercera cursa del calendari gironí de carretera i la primera de la Challenge Cycling Costa Brava, que es completa els dies 22 de febrer i 1 de març, amb premis per als tres primers homes i dones de cadascuna d’elles i de la general.

La Bescanonina, el 5 de febrer amb 200 corredors, la va guanyar el francès Baptiste Cherion (Issoire Cyclisme), amb Adrià Garmendia (Europa-Tadesan-BluePower) quart absolut i millor júnior. Els seus companys d’equip i de la mateixa categoria, Marc Zafra, Roger Pareta i Adrià Pericas, van ser cinquè, sisè i vuitè respectivament.

El nord-americà Maximus Anderson (Kelly Benefit Strategies) va estrenar el palmarès de la Cursa Social Yari’s Route, a Verges amb 130 participants. Karolina Perekitko (Groupe Abadie-Le Boulou) va guanyar en dones la segona cursa, mentre la vencedora al Gironès en la primera va ser Leonie Laubig (Groupe Abadie Le Boulou).