Futbol sala

Uri Santos renova per l’Industrias tres temporades més, fins al 2026

El jugador va arribar l’estiu del 2018

Uri Santos continuarà a l’Industrias Santa Coloma tres temporades més, amb opció a una altre, després de renovar el seu contracte que finalitzava aquest proper mes de juny. L’ala-tanca estarà en el conjunt colomenc com a mínim fins la campanya 2025-26. El jugador ha explicat als mitjans del club: “Estic molt content de seguir tres anys més a l’equip que em va donar l’oportunitat de debutar a primera divisió. Estic encantat de seguir aquí amb un projecte renovat, amb un entrenador nou i amb gent jove, i amb ganes daconseguir objectius que fins ara no hem aconseguit”.

Uri Santos, de 25 anys, ha jugat 19 dels 20 partits de lliga d’aquesta temporada i ha marcat tres gols. Aquesta és la segona ampliació de contracte des que va arribar al club l’estiu de 2018. Des de llavors ha jugat 129 partits a primera divisió, ha participat a les tres finals a quatre de la copa del rei que ha disputat Indústries Santa Coloma i ha guanyat una copa Catalunya (2019).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)