El CN Sabadell sucumbeix contra el Novi Beograd (16-11)

L’equip vallesà ha resistit fins al descans (8-7), però el tercer quart ha estat definitiu (5-2)

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut clarament a la piscina del Novi Beograd (16-11), un dels candidats al títol, en el primer partit de la segona volta de la Champions. Amb un joc coral, l’equip de Quim Colet ha resistit fins al descans (8-7), però en el tercer quart ha perdut pistonada en defensa (5-2) i ha facilitat l’embranzida local, impulsat per l’efectivitat del terrassenc Álvaro Granados (3 gols).

L’equip serbi ha marcat territori des del primer quart. Lluc Bertran ha encetat el resultat en la primera superioritat, però el Novi Beograd no ha tardat a exhibir la qualitat de les seves estrelles. La connexió grega, amb Angelos Vlachopoulos i Dimitros Skoumpakis, i dels serbis Dusan Mandic i Stranhija Rasovic, han tancat el primer quart amb un parcial de 4-2. Abans, Bernat Sanahuja havia retallat diferències en una altra acció d’home de més. Aprofitant les superioritats, el conjunt amfitrió ha obert forat (7-4), però els sabadellencs veien porteria en els xuts llunyans, i Valera, per partida doble, Cabanas i Pep Bonet han equilibrat el resultat. Strahinja Rasovic, en una badada defensiva, ha aturat la remuntada catalana per signar el 8-7 just abans de l’equador.

Després del descans llarg, el Novi Beograd ha fet un pas endavant. Impulsat per les canonades del terrassenc Álvaro Granados, l’equip balcànic ha segellat un parcial de 5-2 i ha afrontat el darrer quart amb 4 gols de renda (13-9). Marcel Teclas, des de la boia, i Kanstantsin Averka, en superioritat, han anotat els dos gols sabadellencs en aquest període. En l’últim quart, el subcampió europeu ha certificat el títol amb un altre parcial favorable (3-2). Cabanas i Sanahuja, tots dos en superioritat, han marcat els dos últims gols catalans.