Waterpolo

Sense cap sorpresa

Waterpolo. Copa. L’Astralpool Sabadell jugarà contra el Mediterrani la primera semifinal i l’Assolim Mataró s’enfrontarà al Terrassa en la segona

CN Sant Andreu 8 Assolim Mataró 12

CN SANT ANDREU:Lorca, Ros, Mora (2), Anton, Farré (2), Ruckelshaus, Cordobés (1), Lemay-Lavoie, Martínez, Prentice (1), Palacio (2), Ruiz i Terre.ASSOLIM MATARÓ:Sánchez, Morell, Van de Kraats (4), Gual (1), Severich (1), Keszthelyi-Nagy (3), Cambray (1), Nogué, Avegno, Bertran, Espar (2), Claveria i Carmona.PARCIALS:0-3, 4-3, 1-2 i 3-4.

CE Mediterrani 11 CN Catalunya 8

CE MEDITERRANI:Palm; Muñoz, Crevier (2), Marcos, Bakoc, Rodríguez, C. Espar (4), Moreno, Prats (2), Dalmases, Crespí (1), Lizotte (2)i Costa.CN CATALUNYA:Mariona Terré; Ball (1), C. Díaz (2), Tarriño, Bellido, Pascual (2), Schuijt (2), Frigola, Nelly, S. Díaz, Van Rijn (1), Ribó i Pérez.PARCIALS:3-2, 1-2, 5-2 i 2-2.

CN Terrassa 11 Atl. Barceloneta 7

CN TERRASSA:Domene, Ferrer, Paul, Cuenda (1), Cantero (1), Quinzada, Ten Broek (1), Peña, Manekerman (1), Camus (6), Finestra, Bosveld (1) i Arcas.CN ATLÈTIC BARCELONETA:Farré, Rodríguez, N. Martin (1), C. Martín (1), Josifovic, Cereijo (1), Del Sol, Mandic, Piralkova, Tarragó (3), Garcia, Madre (1) i Colominas.PARCIALS:4-1, 1-0, 3-3 i 3-3.

Astralpool Sabad. 25 Tenerife Echeyde 5

ASTRALPOOL SABADELL:Ester; M. Ortíz (1), Steffens (1), Ruiz (5), Maica (5), Forca (3), B. Ortiz (3), González (3), Leitón, Van der Sloot (3), Serrano (1), Nona i Carrasco.TENERIFE ECHEYDE:Gaudreault; Sagrera, Rios, McDowell (3), Domínguez, Heldise, Bennasar, Ramos, Alcon (1), Nicholson (1), Sánchez i Pérez.PARCIALS:9-1, 6-2, 4-2 i 6-0.

Els quarts de final de la copa femenina no van portar cap sorpresa, i els quatre equips que en principi s’havien de classificar ho van fer sense gaires problemes. Les semifinals que es disputaran avui a les instal·lacions del CN Terrassa enfrontaran l’Astralpool Sabadell contra el CE Mediterrani, i l’Assolim Mataró, l’actual campió, contra el CN Terrassa, l’amfitrió.

L’única golejada de la jornada la va protagonitzar el Sabadell, que va derrotar per 25-5 el Tenerife Echeyde. Un parcial inicial de 9-1 va marcar les diferències i va deixar el primer partit de quarts sentenciat. El Mediterrani va haver d’esperar al tercer període per trencar el partit i encarrilar la seva classificació contra el CN Catalunya, al qual va acabar superant per 11-8. Al descans s’hi va arribar amb un empat a quatre gols, i un parcial de 5-2 en el tercer quart va decidir el partit.

El Mataró va iniciar la defensa del títol amb un triomf per 8-12 contra un CN Sant Andreu molt lluitador. Les mataronines es van avançar amb un 0-4, però les andreuenques es van situar a un gol i van tenir atacs per empatar (5-6). El Mataró va saber sentenciar. El Terrassa va tancar la jornada guanyant per 11-7 l’Atlètic Barceloneta. Un 4-0 en els primers minuts de les amfitriones els va donar un avantatge que després van saber gestionar amb encert contra un Barceloneta que no es va rendir en cap moment.

Quarts de final.
Sabadell - Echeyde 25 - 5
Mediterrani - Catalunya 11 - 8
Sant Andreu - Mataró 8 - 12
Terrassa - Atl. Barceloneta 11 - 7
Semifinal. Avui
Sabadell - Mediterrani 12.30 h
Mataró - Terrassa 14 h
Final
Demà 14 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)