S’enfrontaran pel títol de copa per sisena vegada

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell, disset cops campió, i l’Assolim Mataró, que defensa el títol, es classifiquen amb molta autoritat per a la final

Astralpool Sabad. 16 CE Mediterrani 9

ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Mati Ortiz (1), Leitón, Van der Sloot (2), Serrano, Steffens (2), Ruiz (1), Maica Garcia (3), Forca (2), Bea Ortiz (4), Pérez (1), González i Carrasco.CE MEDITERRANI:Costa, Muñoz, Crevier (1), Marcos, Bakoc, Rodríguez, Clara Esoar (2), Moreno (1), Prats (1), Dalmases, Crespi (2), Lizzote (2) i Palm.PARCIALS:8-3, 4-2, 4-0 i 0-4.

Assolim Mataró 14 CN Terrassa 7

ASSOLIM MATARÓ:Sánchez, Morell, Van de Kraats (4), Gual (1), Sevenich (1), Keszthelyi-Nagy (1), Cambray (2), Nogué (1), Avegno (1), Bertran (1), Anni Espar (1), Claveria (1) i Carmona.CN TERRASSA:Domene, Ferrer, Cuenda, Cantero (1), Quinzada, Ten Broek, Peña (2), Menakerman, Camus (2), Finestra, Bosveld (2) i Arcas.PARCIALS:4-1, 5-2, 3-0 i 2-4.

Per sisena vegada en la història de la copa femenina i tercera de manera consecutiva, l’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró s’enfrontaran en la final i lluitaran entre ells pel títol. El campió es decidirà aquest migdia (14 h, Esport3 i Teledeporte) a les instal·lacions del CN Terrassa. El conjunt sabadellenc té 17 títols de copa en el seu palmarès, mentre que el mataroní l’ha guanyat en dues ocasions, la darrera l’any passat i defensarà el títol. En les semifinals els dos equips, els favorits abans de l’inici de la competició, es van classificar amb molta autoritat. El Sabadell va derrotar el CE Mediterrani per 16-9 (8-3, 4-2, 4-0 i 0-4) i el Mataró es va imposar al CN Terrassa, l’amfitrió, per 14-7 (4-1, 5-2, 3-0 i 2-4).

Després d’uns primers minuts disputats i amb intercanvi de gols (3-3), les sabadellenques van marcar set gols de manera consecutiva i es van situar amb un 10-3 en els primers minuts del segon quart. El Mediterrani va ser totalment superat des de l’inici i es va arribar al descans amb un clar 12-5. El Sabadell no va abaixar el seu ritme de joc en la segona meitat mentre que l’equip del barri de Sants no va trobar la manera d’aturar l’encert en atac del seu rival, i també s’ha quedat sense anotar en aquest tercer període. En el darrer període el Mediterrani sí que va marcar i va ajustar una mica el marcador, contra un conjunt vallesà que va fer molts canvis per donar descans a jugadores importants.

El conjunt mataroní es va anar imposant a poc a poc al CN Terrassa amb una sòlida defensa i encert en atac. Després del 4-1 en el primer quart, el Mataró va mantenir la seva intensitat de joc en el segon període i es va arribar al descans amb un clar 9-3. En el tercer període el conjunt mataroní va ampliar el seu avantatge (12-3) i en el darrer el tècnic va donar descans a algunes jugadores. Els gols del Mataró van estar molt repartits i només una jugadora, sense comptar les porteres, no va aconseguir marcar. Les egarenques es van apropar una mica en el marcador en els darrers vuit minuts.