Atletisme

Esther Guerrero torna a somriure

Atletisme. La banyolina recupera el tron dels 1.500 en la clausura de l’estatal ‘indoor’ a Madrid

Alliberada, la banyolina Esther Guerrero va creuar la línia de meta com a triomfadora dels 1.500 m (4:10.48) i amb la felicitat dibuixada al rostre després de recuperar el tron de la distància en el campionat d’Espanya en pista coberta a Madrid i posar fi a una etapa marcada per les lesions. “M’he tret un pes de sobre. No estava convençuda de tota la feina perquè no he tingut prou temps. Era una prova de foc per jugar les meves cartes i m’ha sortit bé. He tingut molt bones sensacions i he pogut gaudir dels últims metres perquè ja m’he vist guanyadora”, va explicar Guerrero, que ja acumula quatre títols de 1.500 i quatre més de 800 m en pista coberta.

Guerrero no va ser l’única atleta de la delegació catalana amb motius de sobres per somriure. També van cantar victòria Xènia Benach en els 60 m tanques i Adrià Alfonso en els 200 m, tots dos amb millors registres personals. La vilafranquina ja havia fet tota una declaració d’intencions en les eliminatòries de dissabte, signant una nova plusmarca catalana (8.02) i la mínima europea. Ahir va fer un pas més en les semifinals (8.01), i en la final en va tenir prou amb 8.07 per obtenir el segon títol en la prova. Alfonso, de només 20 anys, va exhibir la seva velocitat terminal per aturar el cronòmetre en 20.97 i rebaixar la plusmarca catalana de Pol Retamal (20.99). En aquesta mateixa prova, Miguel Gash va ser tercer (21.35). També van pujar al podi Berta Segura, tercera en 400 m amb marca personal (53.69), i Zoya Naumov, tercera en els 800 m (2:04.83).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)