Ciclisme

Banyoles, ‘Hors Categorie’ per sisè any seguit

La Clàssica serà aquest cap de setmana la cursa d’XCO més important del 2023

La 22a Shimano Super Cup Massi de Banyoles converteix aquest cap de setmana la Clàssica del Pla de l’Estany en la cita de BTT més important del 2023, en ser Hors Categorie per sisè any seguit, el nivell més alt només superat per les copes del mon. La cursa de l’especialitat olímpica més important de l’àmbit estatal compta amb 13 ciclistes que han estat entre els deu millors del mon i correran TOP 10 per a les modalitats Short Track, divendres, i l’XCO diumenge.

Discovery Sports Events és la nova distribuidora a nivell mundial de la BTT i, aquesta cita banyolina, n’és el seu UCI Test Event. Un ban de proves televisiu que permetrà veure en directe la competició des del lloc web ocisporttv.tv. Hi ha programades 9 curses per la inclusió de la Short Track, per la qual ja hi ha confirmats Henrique Avancini, Loana Lecomte, David Valero, Anne Terpstra, Luca Braidot o Alessandra Keller. Es mantenen les UCI Junior Series –la copa del mon de la categoria– i una cursa sub-23 independent de la prova absoluta en homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)