Handbol

Un triomf per rematar el lideratge

Handbol. El Barça, que recupera l’especialista defensiu Thiagus Petrus després de la lesió, s’assegurarà el primer lloc de grup de la Champions si avui venç el Pick Szeged (20.45 h per Esport 3)

El Barça pot rematar definitivament el lideratge de grup de la Champions amb una victòria avui contra el Pick Szeged (20.45 h per Esport 3), quan encara restarà l’última jornada el dijous 2 de març a la pista del Kielce. Amb 23 punts (11 victòries i 1 empat), l’equip blaugrana en té tres d’avantatge respecte del conjunt polonès (20), que demà té un partit de gran dificultat a la pista del Nantes. El tècnic del Barça, Carlos Ortega, recuperarà per a la causa el seu especialista defensiu, Thiagus Petrus, que es va lesionar als isquiotibials de la cama dreta durant el mundial. Una bona notícia per a l’entrenador andalús, precisament en una fase de la temporada en què l’equip comença a pagar les seqüeles del desgast del campionat del món. La setmana passada va vèncer el Celje in extremis (27-28) i dissabte també va patir més del compte per tombar l’Osca (32-35), en la lliga Asobal.

El Pick Szeged, cinquè amb 10 punts, arribarà reforçat després del triomf en l’última jornada contra el Kiel (36-33). “És un equip que ha millorat sensiblement en els últims partits i té moltes variants tàctiques”, avisa Carlos Ortega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)