Pàdel

Arrenca el WPT més internacional

Pàdel. El primer dels 27 tornejos es disputa a Abu Dhabi i dona el tret de sortida a l’intent de la catalana Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría per recuperar el número 1

El circuit mundial World Padel Tour arrenca aquesta setmana amb la disputa del Master d’Abu Dhabi, el primer dels 27 tornejos previstos de quatre categories –el Master final, els Master, els Open 1000 i els Open 500– que tornen a posar de manifest l’aposta d’internacionalització. El WPT passa per Xile, Paraguai, Bèlgica, Dinamarca, Àustria, Finlàndia, alemanya, Holanda, Suècia i l’Argentina, un desplegament logístic sense precedents que accentua la notorietat del circuit. A Catalunya, hi haurà un Open 500 a Reus del 27 de març al 2 d’abril i repetirà el Master Final que aplega les millors parelles del curs al Sant Jordi del 14 al 17 de desembre. La catalana Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría, la segona parella del rànquing mundial, inicien la lluita per recuperar el número 1 que van cedir, precisament, en la final del Master de Barcelona jugar al Sant Jordi contra la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Alejandra Salazar.

El circuit prosseguirà del 6 al 12 de març a La Rioja (Argentina), país bressol d’aquest esport que gaudirà d’un segon torneig a Buenos Aires del 13 al 19 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)