Atletisme

Mechaal bat el rècord català de 1.500 m

Atletisme. El palamosí fa 3:34.82 a Madrid. Xènia Benach iguala la millor marca catalana en els 60 m tanques amb 8.01

Adel Mechaal va batre el rècord català dels 1.500 m de pista coberta en el míting de Madrid, puntuable per al circuit del World Tour, amb un registre de 3:34.82. El palamosí va ser tercer en un gran cusa en què en les primeres voltes es va anar a ritme de rècord del món. Adel Mechaal va superar la seva pròpia millor marca catalana de 3:35.30, que va fer l’any passat. La victòria en aquest gran 1.500 m va ser per al nord-americà Yared Nuguse amb 3:33.69, i Mohamed Katir va arribar segon, amb 3:34.32.

Xènia Benach va ocupar la sisena posició en els 60 m tanques amb 8.05. La victòria va ser per a la finlandesa Reetta Hurske amb 7.79. En les semifinals, la vilafranquina havia igualat la seva plusmarca catalana amb 8.01 i es va guanyar l’accés a la gran final amb el millor temps de repesca. Jaime Guerra va fer una gran marca personal de 8,08 m en llargada, a només 4 centímetres de l’històric rècord català de Toni Corgos (8,12 m). Fa fer la marca en el tercer intent i després no va saltar més i va acabar quart. La primera posició va ser per al grec Miltiadis Tentoglou amb 8,15 m.

En la final dels 60 m Jaël Bestué va ocupar la quarta plaça amb un registre de 7.24, després de tenir un petit problema en els primers metres. La victòria va ser per a Aminatou Seyni, del Níger, amb 7.08. La velocista blaugrana es va imposar en la primera semifinal amb un bon registre de 7.23. En la final B dels 800 m, el gironí Josué Canales, flamant recordista català en l’estatal de Madrid (1:46.23), es va classificar en quart lloc amb la seva segona millor marca indoor (1:47.04). El migfondista de l’Hospitalet Atletisme va ser molt valent i va agafar el comandament quan la llebre va abandonar la cursa, però en la recta final va ser superat per tres atletes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)