Atletisme

Cinc catalans són a la llista de l’Europeu

Atletisme. Jaël Bestué, Esther Guerrero, Xènia Benach, Adel Mechaal i Jaime Guerra competiran a Istanbul del 2 al 5 de març

Cinc atletes catalans –Jaël Bestué, Esther Guerrero, Xènia Benach, Adel Mechaal i Jaime Guerra– van entrar en la llista de 29 seleccionats per la federació espanyola per disputar el campionat d’Europa de pista coberta que es farà a Istanbul del 2 al 5 de març. La barcelonina Jaël Bestué competirà en els 60 m tanques, la banyolina Esther Guerrero ho farà en els 1.500 m, la vilafranquina Xènia Benach estarà present en els 60 m tanques, el palamosí Adel Mechaal competirà en els 3.000 m i el saltador d’Esplugues de Llobregat Jaime Guerra disputarà la llargada.

Dels cinc seleccionats tres ja van estar presents en la darrera edició de fa dos anys, Torun 2021, en les mateixes proves: Esther Guerrero, Xènia Benach i Adel Mechaal. El palamosí va guanyar la medalla de bronze en els 3.000 fa dos anys i en aquesta edició intentarà tornar a estar en el podi. Jaime Guerra i Esther Guerrero tenen la tercera marca dels inscrits en l’europeu en les seves proves, la llargada i els 1.500 m respectivament. Els cinc catalans estan en un bon moment i van guanyar el títol estatal en les seves proves en els recents campionats d’Espanya, que es van fer a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)