Atletisme

Més de 1.500 participants en la 10a Marató de les Vies Verdes

La prova passa per Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró

La desena edició de la Marató de les Vies Verdes tindrà el 5 de març més de 1.500 participants, el 40% de les quals son dones, en una prova que transcorre per set municipis de les Comarques Gironines: Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Hi ha quatre distàncies –marató, trenta quilòmetres, mitja marató i deu quilòmetres– i totes acaben al Palau d’Esports i Congressos de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

“Quan un esdeveniment arriba a deu edicions significa que la fórmula funciona i que ha adquirit un grau de maduresa alt. Es tracta d’una oportunitat idònia per barrejar la pràctica esportiva amb la possibilitat de gaudir dels paisatges o de l’ambient agradable que rodegen les vies verdes” diu en la presentació de la cita el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà. La gerent de l’empresa organitzadora, Diversport, és Sònia Jurnet i afirma argumenta: “Oferim quatre distàncies perquè tothom, amb independència de la seva capacitat, pugui participar en la prova i completar-la. A més, molts participants venen en grup. Enguany, en tenim 248 d’inscrits, amb un 12 per cent d’estrangers d’arreu del món”. El vicepresident de l’associació Multicapacitats, l’entitat gironina sense ànim de lucre que va néixer amb l’objectiu de mostrar a la societat la situació de les persones amb discapacitat i donar-los notorietat, David Montoro, hi afegeix: “Agraïm a la prova aquesta mirada àmplia, inclusiva i transversal, que ens permet gaudir-ne en les mateixes condicions que la resta de participant”. “Es tracta d’una prova transversal, oberta a tothom i per a tots els nivells: des dels atletes més preparats fins als amateurs, que volen gaudir d’un matí fent esport per les vies verdes” explica el diputat d’Esports, Jordi Masquef, que destaca: “Més enllà de la vessant esportiva, es tracta d’un esdeveniment que contribueix a promoure el turisme esportiu i familiar durant aquell cap de setmana i a dinamitzar el territori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)