Futbol sala

L’Industrias és superat pel Cartagena en la segona meitat (2-6)

Els colomencs porten sis jornades de lliga sense guanyar

L’Industrias ha estat derrotat a casa per 2-6 pel Jimbee Cartagena i ja porta sis jornades de lliga sense guanyar. Els colomencs han estat superats en la segona meitat després de l’empat a un gol del descans. El conjunt murcià és el cas contrari, i amb aquesta victòria ha encadenat sis partits de lliga sense perdre.

El Cartagena s’ha avançat en el marcador en el minut 7. Els colomencs han disposat d’ocasions, però fins el minut 18 Uri Santos no ha pogut empatar, 1-1 al descans. En la segona meitat la sort no ha estat favorable a l’Industrias i el mateix Uri Santos s’ha fet un gol en pròpia porta en el primer minut i quatre minuts després han encaixat l’1-3. Els colomencs han intentar donar la volta al partit i han tingut bones ocasions i han enviat una rematada al pal. El Cartagena, però ha sentenciat amb dos gols més en els darrers quatre minuts de partit. Verdejo ha fet el 2-5 a un minut del final, i els murcians han tancat l’enfrontament amb un darrer gol en els últims segons.