L’Astralpool Sabadell perd (13-10), però jugarà la seva desena final a quatre de la champions

El conjunt sabadellenc ha fet valer els cinc gols que portava del partit d’anada

L’Astralpool Sabadell ha estat derrotat en el partit de tornada dels quarts de final pel Sis Roma italià per 13-10 (2-3, 3-3, 3-3 i 5-1) però s’ha classificat per la seva desena final a quatre de la lliga de campions. El conjunt sabadellenc ha fet valer els cinc gols d’avantatge que va aconseguir en el partit d’anada (15-10) mai ha vist perillar la classificcaió.

L’enfrontament ha estat molt anivellat des de l’inici, encara que gairebé sempre el Sabadell ha anat per davant en el marcador. La màxima avantatge han estat dos gols en dues ocasions. Al descans s’ha arribat amb un mínim 5-6.

En el tercer quart les sabadellenques s’han situat amb un 7-9, però les italianes han fet un parcial de 4-0 i han donat la volta al partit en l’últim quart. El 13-10 definitiu ha arribat a 19 segons de la fi i el Sabadell mai ha partit per superar l’eliminatòria. Pel conjunt sabadellenc han marcat Judith Forca (2), Bea Ortiz (2), Irene González (2), Margaret Steffens, Elena Ruiz, Maica Garcia i Nona Pérez.