Waterpolo

El Sabadell manté la tradició europea

El CN Sabadell ha estat present en deu finals a quatre de les últimes dotze edicions de la màxima competició europea de clubs. Són tretze anys, ja que la del 2022 no es va disputar per la pandèmia. La primera va ser el 2011 i la darrera, aquest 2023. En la primera aparició en una final a quatre, les sabadellenques van guanyar el primer títol. Ho van fer contra un equip que també està en la final four actual, l’Orizzonte. Aquella va ser l’última final que va jugar el conjunt italià i la primera de les sabadellenques. Fins llavors, l’Orizzonte era el dominador, amb vuit títols; a partir d’aquell any, el Sabadell va agafar el relleu, ha acumulat cinc títols i s’ha convertit en el segon equip que en te més.

Quatre jugadores que van guanyar el primer títol amb el Sabadell, el 2011, juguen en l’equip que s’ha classificat per a aquesta final a quatre: Laura Ester, Mati Ortiz, Maica Garcia i Judith Forca. En aquell equip, també hi havia Anni Espar que ara la jugarà amb el CN Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)