Ciclisme

Hatherly i Batten guanyen la Clàssica de Banyoles

Jofre Cullell és 13è en una jornada amb el fang com a protagonista en la cursa femenina

Alan Hatherly (Cannondale) i Haley Batten (Specialized) son els vencedors de les curses elit masculina i femenina de la 22a Shimano Super Cup Massi de Banyoles (Hors Categorie), disputades aquest diumenge a la capital del Pla de l’Estany amb el fang com a protagonista en la cursa de les dones, dominada pràcticament des de l’inici per la nord-americana. Loana Lecomte, que divendres havia guanyat la short track, quedava descartada a l’inici i Mona Mitterwallne (Cannondale), segona a meta a 1:05, es quedava com a única candidata a disputar el triomf. Evie Richards (Trek), guanyadora de les tres anteriors edicions de la Clàssica, completava el podi.

Hatherly, tercer en la cursa disputada divendres, llançava un contraatac a l’intent de Luca Schwarzbauer quan era David Valero (BH) qui marcava la pauta al grup capdavanter. Luca Schwarzbauer, que havia guanyat el short track, entrava segon a 6 segons tot i no arribar a tenir opcions de disputar el triomf mentre la lluita pel tercer lloc era per al francès Titouan Carod (BMC), vencedor el 2022. El belga Pierre de Froidmont (Orbea) entrava també a 15 segons i Valero a 18 era cinquè. Jofre Cullell, també del BH Coloma, tretzè a 1:56.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)