Waterpolo

Sabadell és la seu de la final a quatre de la Champions el 31 de març i l’1 d’abril

Les semifinals seran: Assolim Mataró-Dunaujvaros i Astralpool Sabadell-Orizzonte

La final a quatre de la lliga de campions femenina es disputarà a Sabadell el 31 de març i l’1 d’abril amb la participació de dos conjunts catalans, l’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró. La Lliga Europea de Natació (LEN) ha anunciat oficialment la seu, i també ha fet públic els emparellaments de les semifinals. El Mataró jugarà contra Dunaujvaros hongarès, mentre que el Sabadell s’enfrontarà a l’Orizzonte de Catania italià.

Serà la cinquena vegada que Sabadell organitzi la final four de la màxima competició europea de clubs en la seva piscina de Can Llong. Ja ho va fer en les edicions dels anys 2011, 2014, 2016 i 2019. De fet, com a amfitrió el conjunt sabadellenc ha guanyat quatre dels cinc títols que té en el seu palmarès. La semifinal entre el Sabadell i l’Orizzonte enfrontarà als dos equips que tenen més títols, cinc les sabadellenques i vuit les italianes. En l’altre semifinal cap dels dos equips ha guanyat mai la competició. El Mataró arriba per segona vegada a la final a quatre i en l’anterior ocasió va ser quart, mentre que el conjunt hongarès, que va eliminar el Mediterrani en els quarts, ha jugat i perdut dues finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)