Voleibol

Tres jugadors formats a Catalunya guanyen la copa amb al Río Duero

Tres jugadors formats a la Blume de Catalunya en el program ARC de la federació catalana van guanyar diumenge la 48a copa de voleibol a Sòria amb el Rio Duero, el conjunt amfitrió, entrenat per Alberto Toribio, que hi va treballar durant una dècada i els va tenir a les seves ordres en aquesta etapa després d’haver dirigit també pel Sant Pere i Sant Pau de Tarragona a la superlliga. El Rio Duero va derrotar en la final el Pamesa Terol per 3-1, l’únic set que perdre en la copa després de vèncer per 3-0 l’Unicaja Almeria en els quarts i el Melilla, el botxí del Barça i que defensava el títol, en les semifinals (3-0). Es tracta del barceloní Joan Domènech, que juga de central, l’arenyenc Luke Belda, que hi va recalar procedent precisament del Sant Pere i Sant Pau i que havia debutat en la superlliga amb el Barça, i del brasiler establert des de fa anys a Catalunya Davi Tenorio.

Aquests tres jugadors se sumen als altres nou que han participat al torneig del KO formats a mans de Toribio: Dexter Edwards i Aharón Gámiz (Terol), Pau Delos (Unicaja), Arnau Masià, Gerard Osorio i Isaac Valiño, Pablo Crespo i Héctor García (Barça Voleibol) i Pau Mena (Arenal Emeve). Durant la celebració de la Copa del Rei, Toribio també ha comptat amb l’ajuda a la banqueta de Miguel Fuente, actual responsable del programa de tecnificació català, que li ha portat l’estadística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)