El Fraikin Granollers empata, acaba tercer i jugarà els vuitens contra l’Aarhus

Els vallesans i l’Alpla Hard austríac han jugat un partit molt disputat (27-27) en la lliga europea

El Fraikin Granollers ha empatat a la pista de l’Alpla Hard (27-27), ha acabar tercer del grup C de la lliga europea i jugarà els vuitens de final contra el Skanderborg Aarhus danès, el segon del grup D. Els granollerins tenien la tercera posició assegurada i aspiraven al segon lloc si guanyaven i hi havia una combinació de resultats. Al ser tercer el Granollers jugarà el partit d’anada a casa, el 21 de març, i la tornada a Dinamarca, el 28 de març.

Els vallesans han començat bé el partit (0-3) i s’han mantingut al davant molts minuts, encara que no han aconseguit distanciar-se clarament (5-8). El dos porters han estat força encertat sota els pals i el del conjunt austríac ha aturat tres penals. El Granollers s’ha tornat a situar tres gols per davant (8-11), però un parcial de 3-0 ha situat l’empat en el marcador en el minut 23, i s’ha arribat al descans amb igualtat, 13-13.

En la segona meitat s’ha mantingut la tònica del partit amb els vallesans anat per davant amb una curta avantatge en els primers minuts. El conjunt austríac però s’ha situat per primer cop per davant en el marcador en el minut 44 (20-19) i ha aconseguit dos gols de marge. Un parcial de 0-3 ha tornat a posar per davant als granollerins (22-23. Els darrers deu minuts han estat molt disputats, l’Alpla Hard s’ha tornat a posar per davant i Antonio Garcia ha empatat a dos segons del final, 27-27.