Desapareix a la represa

Waterpolo. Lliga de campions. L’Astralpool CN Sabadell es queda cuer tot sol i diu adeu virtualment a les seves opcions de lluitar pel títol

CN Marsella 9 Astralpool Sabad. 6

CN MARSELLA:Lazovic; Cuckovic (1), Crousillat (2), Spaic, Prlainovic (1), Vernoux (1), Olivon, Izdinsky, Marion (1), Vukicevic (2), Bodegas, Daube, Bouet (1) i Hovhannysian.ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio; Sanahuja (1), Gil, M. Teclas, Veich, Valera (2), Bertran, Cabanas (1), Averka (1), Banicevic (1), Bonet, Bustos i X. Teclas.PARCIALS:4-2, 2-3 (6-5); 3-0 (9-5) i 0-1 (9-6).

L’Astralpool CN Sabadell es va acomiadar virtualment de poder acabar entre els quatre primers classificats i lluitar pel títol de la Champions League. Els vallesans són ara mateix cuers en solitari del grup després de perdre a Marsella (9-6), un rival directe, contra qui, a més, van perdre el gol-average perquè a l’anada havia guanyat 13-11. Les aturades de Lazovic van ser decisives per a l’equip francès i sobretot la baixada de tensió i de joc que va tenir l’Astralpool CN Sabadell, que, a la segona meitat, va quedar totalment encallat i només va poder marcar un gol ja al tram final quan el partit estava més que sentenciat amb 9-5. El partit havia passat del 4-5 per al Sabadell abans d’arribar al descans a un 9-5 amb els vallesans desapareguts i totalment inexistents després del descans. Ara la competició s’atura perquè entre el 8 i el 14 de març es disputarà la primera fase de la copa del món. Els vallesans tindran ara tres partits seguits a casa.