Esports de muntanya

Marta Garcia acaba en la sisena posició la cursa vertical sènior del mundial

Ala categoria sub-18, Laia Sellés torna a pujar al podi a Boí Taüll amb una segona posició després d’obtenir l’or a la cursa a l’esprint

Marta Garcia (CE Cerdanya Skimo Team) ha finalitzat en una gran sisena posició la cursa vertical de la categoria sènior en la prova dels campionats del món d’esquí de muntanya que s’estan disputant a l’estació catalana de Boi Taüll. La cursa, de més de 500 metres de desnivell, s’ha disputat amb arribada al coll de Roies, a 2.520 metres d’altitud. L’esquiadora de Calldetenes ha fet un temps de 28.33.3 i s’ha imposat la francesa Axelle Mollaret (26:22.9). D’aquesta manera, Garcia completa dues actuacions molt bones, després d’haver estat desena a la prova a l’esprint que es va celebrar ahir, a 16 segons de la guanyadora de la cursa. en la cursa masculina, Pere Rullan (CE La Molina Sport) ha acabat 25è amb 24:56.7 i el campió ha estat ser el suís Rémi Bonnet (21:54.7). En sub-23 femení, Maria Costa ha acabat vuitena. En masculí, Albert Pérez ha estat onzè, Marc Raduà, tretzè i Ot Ferrer, catorzè.

En la categoria sub-18, Laia Sellés (CE Cerdanya Skimo Team) torna a pujar al podi, aquest cop a la cursa vertical. L’esquiadora de Lles de Cerdanya ha signat una fantàstica segona posició a la classificació, obtenint una medalla de plata. És el segon metall que l’esquiadora que pertany al CE Cerdanya Skimo Team es penja en aquesta competició, ja que durant la jornada d’ahir va obtenir la medalla d’or en guanyar la prova a l’esprint, finalitzant amb un temps de 3 minuts i 40 segons, a 25 segons de la segona posició. La campiona ha estat la xinesa Yuzhen Cidan. En la mateixa cursa cal remarcar la 8a posició de l’Aina Garreta (CEPS) i la 17a de l’Erola Rocias (AE Mountain Runners del Berguedà). En la categoria U20 la participació catalana ha deixat la catorzena posició de l’Ares Torra (AE Mountain Runners del Berguedà) i la setzena de la Berta Guitart (AE Mountain Runners del Berguedà). En categoria masculina; Tomeu Comellas (AE Mountain Runners del Berguedà) 17è, Enric Baños (AE Mountain Runners del Berguedà) 21è i Biel Pujol (CE Farners) 29è.De moment, la delegació catalana acumula cinc medalles en el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)