Atletisme

Ingebrigtsen entra en acció a Istanbul

Atletisme. El prodigi noruec, que aspira al doblet, disputa les eliminatòries de 1.500 m en la sessió inaugural de l’europeu en pista coberta

Sense finals i sense participació catalana, un dels principals al·licients de la sessió inaugural de l’europeu en pista coberta d’Istanbul serà la posada en escena de Jakob Ingebrigtsen en les eliminatòries de 1.500 m (19.05 hora catalana). Com en altres campionats, el prodigi noruec torna a jugar fort i mirarà de repetir el doblet de Torun 2021, en què va vèncer en els 1.500 m i els 3.000 m. La final de 1.500 m està programada per divendres a la tarda (18.40 h) i dissabte al matí (8.00 h) ja disputaria les eliminatòries de 3.000 m, en què entrarà en acció el palamosí Adel Mechaal, la principal esperança de medalla per a la delegació catalana.

Si avui no hi ha participació catalana, demà al matí hi haurà triple ració amb la presència de l’espluguí Jaime Guerra (7.10 h) en la qualificació de llargada, la banyolina Esther Guerrero (9.30 h) en les eliminatòries de 1.500 m, i la santcugatenca Jaël Bestué (10.05 h), en les sèries de 60 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)