Patinatge

El CPA Girona guanya el campionat de Catalunya de grups de xou grans

El CPA Girona ha superat al CPA Olot, campió de la territorial de Girona, en el campionat de Catalunya de grups xous celebrat avui a Granollers. Amb una puntuació de 40.06 punts les gironines s’han situat primeres, compartint podi amb l’Olot (38.23) i el Tona (32.37). Les de Nuri Soler han superat la puntuació que van aconseguir al provincial que sumava un total de 39,78 punts. El Celrà i el Maçanet, gironins que també participaven en la categoria de grups grans, han aconseguit la 5a i la 6a plaça, respectivament. I ha estat una tarda amarga pel Maçanet, que per culpa d’una caiguda, una de les seva patinadores ha hagut d’abandonar la pista lesionada, però tot i així, l’equip ha defensat el ball fins el final.

En categoria de xous petits el podi ha estat pel Tona (39.9), el Cunit (39.76) i l’Aldea (37.75). Amb els programes: “Salva-la”, “Revolut” i “Unic@”, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)