Esports de muntanya

Kilian Jornet anuncia que només correrà la Sierre-Zinal aquest 2023

L’atleta de muntanya Kilian Jornet ha revelat els seus plans per a aquest 2023, tot i que de moment només ha confirmat la seva participació en la Sierre-Zinal, la cursa de muntanya anual que aquest any se celebrarà el 12 de agost a Suïssa i que ja ha guanyat en deu ocasions.

Segons el calendari que ha publicat el seu equip NNormal, l’esportista català també té la intenció de tornar a l’Himàlaia, la temporada de primavera entre abril i maig, malgrat que no n’ha donat més informació.

Jornet també vol participar en una cursa de llarga a distància cap a final de temporada, però no ha precisat més dades sobre el projecte. En el seu calendari, en principi, no hi figura l’Ultra Trail del Montblanc, pel que sembla que Killian Jornet no té previst intentar revalidar el títol conquerit en aquesta prova l’any passat. A més a més, també s’ha conegut el calendari de la resta de corredors de l’equip Nnormal. Emelie Forsberg farà el Mundial de Trail, Sierre Zina i l’OCC (si es classifica). Dakota Jones estarà en la Transvulcània, Western States, la CCC (si es classifica) i les JFK 50 Milles.

Per la seva banda, Tòfol Castanyer farà la Marató de Barcelona, el Camí de cavalls 180k, la Marató del Mont Blanc, la Sierre Zinal i la TDS de l’UTMB. Alejandro Forcades estarà en la Zegama, Peyton Thomas en la Sierre Zinal i la CCC d’UTMB (si es classifica) i Allie Ostrander en la Sierre Zinal, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)