Handbol

Jan Gurri deixarà el Granollers i fitxarà per l’Sporting el curs vinent

El club portuguès haurà d’abonar 80.000 euros de clàusula de rescissió per la incorporació del central de la Roca, que tenia contracte fins al 2025

El central vallesà Jan Gurri (La Roca, 2002) deixarà el Fraikin BM Granollers a final de curs i s’incorporarà a les files de l’Sporting de Portugal, segons ha avançat Esport 3. Amb contracte fins al 2025, el club portuguès abonarà una clàusula de rescissió de 80.000 euros per fer-se amb els serveis del prometedor central de La Roca, que aquesta setmana ha estat convocat per Jordi Ribera per jugar contra Suècia els partits corresponents a la tercera i quarta jornada de l’EHF Euro Cup. Amb la incorporació a l’Sporting, Gurri es retrobarà amb el seu excompany al Granollers Mamadou Gasama, que ja ha renovat, i coincidirà amb altres joves talents de la seva generació com els germans Kiko i Martim Costa. L’Sporting, que ha jugat en el mateix grup que el Granollers en la Lliga europea, és l’actual líder de la lliga portuguesa i té moltes possibilitats de competir en la Champions el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)