La selecció espanyola guanya Montenegro, l’amfitrió, (6-10) en la copa del món

El segon quart ha estat decisiu pel combinat estatal que s’ha avançat amb un 0-5

La selecció espanyola ha guanyat Montenegro, el conjunt amfitrió, en la segona jornada del grup B de la copa del món que s’està disputant a Podgorica. Ho ha fet per 6-10 (0-1, 2-5, 3-2 i 1-2), després d’anar sempre per davant en el marcador. El combinat estatal, actual campió mundial i amb majoria de jugadors catalans, ha fet un gran inici del segon període, s’ha situat amb un 0-5 al seu favor i ha arribat al descans amb el 2-6.

En el tercer quart els àrbitres han revisat un gol dels montenegrins quan ja havien passat uns 40 segons i Espanya havia marcat el 3-8. Han donat el gol de Montenegro i han deixat sense efecte el gol del combinat estatal, el resultat s’ha situat amb un 4-7 i s’han tornat a jugar els 40 segons que havien passat. Els locals s’han apropat fins el 5-7, però L’equip de David Martín ha reaccionat molt bé i s’ha emportat una clara victòria.

Pel conjunt estatal han marcat Tahull (3), Bustos (2), Munárriz (2), Mallarach, Barroso, i Perrone. Demà Espanya jugarà el tercer partit d’aquesta fase de grups de la copa del món contra Georgia (17.30 h TDP).