La selecció espanyola goleja Geòrgia (20-10)

La selecció espanyola ha sumat contra Geòrgia la tercera victòria (20-10) en tres jornades a Podgorica i ha posat peu i mig en la superfinal de la copa del món de Los Ángeles. L’equip de David Martín ha superat el rival molt més folgadament del que s’esperava (6-2, 6-1, 6-2 i 2-5). Demà tindrà jornada de descans i diumenge reprendrà el torneig contra Sèrbia (19.30 h per TdP). Els gols han estat molt repartits, però han destacat els tres d’Alberto Barroso, Alberto Munárriz, Sergi Cabanas i Felipe Perrone.

Amb una defensa pressionant i molta efectivitat en atac, el conjunt hispà ha marcat diferències des del principi (6-2). El madrileny Alberto Barroso, amb dues canonades i un penal, ha estat especialment inspirat. També han anotat Alberto Munárriz, Sergi Cabanas i Felipe Perrone. Els dos únics gols georgians han arribat en una doble superioritat i de penal. Els de David Martín han continuat marcant el ritme i amb un parcial pràcticament calcat (6-1) ja ha deixat el partit resolt a la mitja part (12-3).

A la segona meitat Edu Lorrio, que ja havia fet un gran partit contra Montenegro, ha substituït Unai Aguirre sota els pals. Els joves Biel Gomila, des de la boia i en superioritat, i Unai Biel, de penal, s’han afegit a la festa, amb un altre parcial de 6-2 (18-5). Amb el partit decidit, l’equip estatal ha abaixat el pistó i en l’últim quart ha cedit el parcial al seu rival (2-5) En aquests últims 8 minuts només han anotat Biel, altre cop de penal, i Òscar Asensio, en superioritat.