Ciclisme

La Volta a Catalunya es veurà en 190 països dels cinc continents

L’edició 2023 de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà entre els pròxims dies 20 i 26 de març en set etapes espectaculars entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona, gaudirà un any més d’una difusió mediàtica excepcional. La cursa ciclista catalana continua consolidada a l’elit mundial i la seva cobertura en directe arribarà un any més als cinc continents. Les imatges en directe de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya arribaran a 190 territoris arreu del món gràcies a la seva difusió a través de 33 difusors de televisió i digitals i de 4 agències de notícies, tal com mostra el mapa de difusió televisiva d’ASO, empresa que comercialitza els drets televisius de la prova.

A la participació de luxe d’aquesta edició de la Volta, que ja té assegurada la presència del campió mundial Remco Evenepoel, de guanyadors del Tour de França com Egan Bernal i Geraint Thomas i de grans estrelles del ciclisme actual com l’eslovè Primoz Roglic, se li suma una extraordinària difusió internacional que continua demostrant el prestigi de la cursa a nivell mundial, atraient a les grans estrelles del ciclisme mundial i projectant Catalunya al món.

Quatre agències de distribució d’imatges a nivell mundial com són AFP TV, Reuters, EVS i SNTV donaran cobertura internacional de l’esdeveniment, que a nivell estatal comptarà amb cobertura a través de Televisió de Catalunya (a través del canal Esport3), RTVE (a través de Teledeporte) i Eurosport. Cada dia, la Volta a Catalunya comptarà amb dues hores de retransmissió en directe per poder seguir àmpliament el desenvolupament i resolució de les set etapes.

A nivell europeu, Eurosport oferirà imatges de la cursa a 54 territoris, mentre que un any més la cursa es podrà seguir en directe a Noruega i Dinamarca a través de TV2. També s’oferirà retransmissió en directe de la cursa a través de grans operadors d’arreu del món com Eurosport Asia, Claro Sports a diversos territoris l’Amèrica Llatina, Supersport a Àfrica i SSC a l’Orient Mitjà i Nord d’Àfrica, així com com els canals Caracol a Colòmbia, SBS a Austràlia, JSports a Japó, FloBikes a Canadà i Sky Sport a Nova Zelanda. Per últim, la plataforma especialitzada GCN donarà cobertura a 120 territoris, entre altres difusors arreu del món que distribuiran imatges i resums.

Unes xifres que demostren un any més l’alt impacte internacional de la Volta Ciclista a Catalunya, la tercera prova per etapes més antiga del ciclisme internacional després del Tour de França i el Giro d’Itàlia, que es manté consolidada a l’elit mundial dins el calendari UCI World Tour i amb la presència any rere any dels millors equips i ciclistes del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)