Tennis

Carlos Alcaraz trenca la seva maledicció davant Fèlix Auger-Aliassime

El tennista murcià ha guanyat per primera vegada al canadenc amb un doble 6-4, avançant a les semifinals del Màsters 1000 d’Indian Wells

Carlos Alcaraz ha trencat la maledicció amb el canadenc Fèlix Auger-Aliassime, imposant-se amb un doble 6-4 i avançant a les semifinals del Màsters 1000 d’Indian Wells. Alcaraz ha mostrat una gran autoritat davant d’un rival al qual mai li havia trencat el servei en els tres partits celebrats amb anterioritat, tenint 11 oportunitats per a fer-ho en els tres partits que les dues promeses s’han enfrontat.

Però això no ha frenat al número 2 del món, que ha mostrat fortalesa al servei a l’inici del partit. No obstant això, el canadenc no ha estat menys i també s’ha vist fort durant els primers instants del partit, arribant al sisè joc amb un 3-2 a favor d’Alcaraz. En aquest joc, per primera vegada, Alcaraz ha pogut trencar el servei d’Auger-Aliassime.

A continuació, només ha mantingut el seu servei per a signar un 6-4 al primer set. Tot i que les coses semblaven favorables a l’espanyol, el de Montreal no ha abaixat els braços. I és que el número 10 del món ha trencat el servei d’Alcaraz a la primera oportunitat. Això sí, el murcià ho ha fet anteriorment, deixant les coses en un empat a 1 a l’inici del segon set.

Les coses van arribar parelles fins al novè joc, on el guanyador del passat US Open li ha trencat, una vegada més, el seu servei, rematant la feina en el següent joc per deixar el partit en 6-4. D’aquesta manera, Alcaraz ha guanyat per primera vegada a una de les majors promeses del circuit de tennis i està a només dues passes d’obtenir el Màsters 1000 d’Indian Wells i reconquistar el número 1 del món.

Un d’aquests partits, el de semifinals, ja té rival: l’italià Jannik Sinner. El número 13 del món s’ha desfet del tennista local, Taylor Fritz, en tres sets: 4-6, 6-4 i 4-6, en 2 hores i 17 minuts, deixant al torneig sense el seu actual campió. El balanç de partits entre tots dos és de quatre enfrontaments, els quals dos van ser per Alcaraz i dos per a Sinner. El partit es jugarà dissabte, just després de la celebració de la primera semifinal, la qual enfrontarà a Danïil Medvédev i el nord-americà Frances Tiafoe.