Ciclisme

La Volta a Girona, a Agullana, Sant Jaume de Llierca i Ripoll

La quarta edició de la prova, per a cadets i júniors, els dies 29 i 30 d’abril i l’1 de maig

La quarta Volta a Girona de Ciclisme en Carretera, per a les categories cadet i júnior, es disputarà els dies 29 i 30 d’abril i l’1 de maig a Agullana, Sant Jaume de Llierca i Ripoll. Una cita consolidada en el calendari que s’ha presentat aquest dimarts amb Jordi Masquef, diputat del servei d’Esports de la Diputació de Girona; Josep Jovell, alcalde d’Agullana; Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca; Joan Sabatés, del Club Ciclista Ripoll; Josep Coromines, del Cub Tramuntana Xtrem, i Carles Torrent, director tècnic de la cursa.

Agullana (Alt Empordà) obrirà la competició el 29 d’abril amb 52 quilòmetres km per a la categoria cadet i de 80 per a la categoria júnior, amb una meta volant al pantà i un premi de muntanya. L’endemà la cursa es trasllada a Sant Jaume de Llierca (Garrotxa) amb 43,5 i 85 km mentre la Volta es tanca l’1 de maig a la capital del Ripollès amb 39 i 80. L’organització espera més de dos-cents corredors.

“Aquestes curses són generadores de marca i posen en valor les nostres comarques. La Diputació de Girona hi col·labora perquè, aportant recursos a aquest tipus de curses, s’aposta també pels municipis i per la seva posada en valor” diu Masquef, que destaca la feina dels ajuntaments i els clubs esportius de manera desinteressada perquè aquests esdeveniments siguin una realitat. Jovell posa en valor: “l’important caràcter transfronterer; un objectiu que en aquesta edició s’ha assolit amb la participació d’un important equip de la Catalunya del Nord. Es dinamitzen, així, els dos espais fronterers”. “Potenciar el territori i l’agermanament entre comarques, amb l’organització de curses transversals que, a més, aporten els valors de l’esport a uns joves que estan en unes edats en què és molt important tenir aquests referents” afirma Cargol. Joaquim López, director del Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll en la modalitat de ciclisme, hi afegia: “l’especial il·lusió que ens fa organitzar una volta que forma part de tres etapes; una competició que sovint demanen els alumnes que tenim al centre, ja que n’hi ha poques. Una aposta important, que esperem que tingui continuïtat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)