El CN Sabadell suma una victòria de prestigi contra el Jug Dubrovnik (15-12)

L’equip vallesà segella el segon triomf de la Champions amb un espectacular parcial final de 6-2

L’Astralpool CN Sabadell ha obtingut una victòria de prestigi contra el Jug Dubrovnik (15-12) que li serveix igualar els 7 punts de l’OSC Budapest i el Marsella en el grup B de la Champions. L’equip vallesà, que havia començat amb molt bon peu (3-0), ha tingut el mèrit de mantenir el resultat ajustat fins a l’últim quart, en què ha passat per sobre del seu rival (4-4, 2-3, 3-3 i 6-2). Ha estat un triomf coral, tot i que en l’aspecte golejador han destacat les cinc dianes de Fran Valera.

L’equip vallesà ha començat molt endollat. Sòlid en defensa i clarivident en atac, ha aconseguit un parcial de 3-0, amb gols de Pep Bonet i de Bernat Sanahuja, per partida doble. La bona posada en escena local ha propiciat el primer temps mort de Vjekoslav Kobescak. L’esbroncada ha estat monumental i la reacció immediata, amb tres dianes en superioritat. A l’últim mig minut encara hi hagut temps perquè Fran Valera marqués en una doble superioritat i que Loren Fatovic repliqués des de 6 metres amb un sorprenent llançament al darrer segon. En el segon quart, el Jug ha confirmat la seva recuperació i en l’intercanvi de gols ha pogut arribar al descans llarg amb un mínima avantatge (7-8). Averka i Sanahuja han estat els golejadors locals en aquest quart.

L’equilibri s’ha mantingut després de la represa (3-3). Fran Valera, autor de tres gols, ha estat el braç executor dels locals en aquest quart. Amb 9-10 s’arribava als últims 8 minuts de joc. El CN Sabadell arribava ben viu al tram final i a diferència d’altres partits ha exhibit la seva millor versió en el tram decisiu. Amb un parcial de 4-0, amb gols de Valera, Lluc Bertran, Dusan Banicevic i Sergi Cabanas, capgirava el resultat (13-10) i encarrilava la seva segona victòria en el campionat. El Jug ha aturat la sagnia, però no ha pogut evitar l’embranzida vallesana, que amb les dianes de Bertran i Averka han segellat el definitiu 15-12.

L’Atlètic Barceloneta rep l’Olympiacòs

En el grup A, el Zodiac CN Atlètic Barceloneta rebrà la visita de l’Olympiacòs a la piscina de Sant Sebastià (19 h per TdP) en un duel clau per refermar-se en el lideratge quan només restaran quatre jornades per al final. L’equip mariner és primer amb 24 punts, seguit pel conjunt grec, que en suma 22.