El Barceloneta s’exhibeix

Waterpolo. Lliga de campions. L’equip mariner fulmina l’Olympiacòs i aplana el camí per acabar la fase regular en el primer lloc

At. Barceloneta 10 Olympiacòs 5

ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (1), Matkovic (1), Munarriz (2), De Toro (1), Larumbe (1), Pavillard (1), Fernández, Tahull, Perrone (2), Paul (1), Bustos i Porter.OLYMPIACÒS:Bijac; Gkillas, Vamos (2), Genidounias (1), Fountoulis, Gouvis, Dervisis, Busjle, Mourikis, Dimou, Kolomvos, Papanastasiou (2) i Zerdevas.PARCIALS:1-1, 2-2, 3-0 i 4-2.

El Zodiac Atlètic Barceloneta, el líder del grup A, va derrotar l’Olympiacòs en la lliga de campions i fa un pas endavant per acabar al capdamunt la fase regular quan falten quatre jornades per al final: 10-5 (1-1, 2-2, 3-0 i 4-2). Els d’Elvis Fatovic van trencar el partit en el tercer quart amb un parcial de 3-0 i van rendibilitzar la gran actuació del porter Unai Aguirre.

Perrone va aprofitar la primera superioritat per avançar el conjunt català, però el visitant Vamos va replicar també en una jugada amb un home de més (1-1). L’Olympiacòs es va avançar amb un altre gol de Vamos neutralitzat pel navarrès Munárriz i va amenaçar de nou posant-se altre cop per davant amb un gran llançament exterior de Papanastasiou (2-3). En una altra acció de superioritat, però, Perrone va penjar amb criteri i el gegant andalús De Toro va rendibilitzar l’assistència marcant el 3-3, resultat amb què es va arribar al descans. Unai Aguirre, molt fi, va fer nou aturades en uns dos primers quarts en què també va lluir el porter visitant i en què totes dues defenses van ser prou eficients.

El conjunt d’Elvis Fatovic va fer mal en l’inici del tercer quart amb dos gols seguits (5-3), el primer de penal de Munárriz i el segon de Famera en un llançament exterior. Paul es va afegir a la festa encarrilant el duel (6-3). Munárriz, altre cop de penal (7-3), Perrone, que va acabar de sentenciar (8-3), Pavillard (9-4) i Matkovic, al pal llarg, van arrodonir la gran victòria (10-5).