Hoquei sobre herba

El RC Polo jugarà la final de la copa femenina contra el Club de Campo, l’amfitrió

Les barcelonines han derrotat en la semifinal l’Atlètic Terrassa per 0-3

El RC Polo de Barcelona jugarà la final de la copa femenina contra el Club de Campo, l’amfitrió i que defensa el títol. El conjunt barceloní ha superat clarament en la semifinal a l’Atlètic Terrassa per 0-3. Després del 0-0 del descans el Polo s’ha imposat en la segona meitat amb gols de Marta Segú, Alicia Umbert i Flor Amundson. El conjunt madrileny ha passat a la final després de guanyar per 1-2 la Real Sociedad.

La fina lentre el Polo i el Club de Campo es disputarà demà a les 10.45 h, mentre que l’Atlètic Terrassa jugarà el partit pel tercer i quart lloc contra la Real Sociedad (9 h).