Tennis

El WTA 125 de la Bisbal, referent del circuit gironí

L’auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona ha estat el marc de la presentació del circuit de torneigs internacionals de tennis femení, amb el SolGironès La Bisbal com a màxim exponent. Abans del de la Bisbal, programat etre el 5 i l’11 de juny, es farà la segona edició del Pola Giverola de Tossa (del 30 d’abril al 7 de maig) i la quarta del Platja d’Aro 365, del 8 al 14 de maig.

El torneig de la Bisbal ha anat pujant esglaons i estrenarà en aquesta edició la categoria WTA 125, el més alt que es fa al país junta ment amb el de Reus. “Acabem de firmar un contracte amb la WTA Tour per tres anys. Tot això és gràcies a les institucions, les federacions catalana i espanyola i els patrocinadors que ens ajuden”, ha comentat Xavier Ponsatí, president del CT La Bisbal. Com a prèvia, el club farà una jornada de tennis inclusiu i organitzarà el primer torneig en cadira de rodes.

“Dels torneigs internacionals que es fan a l’Estat, la meitat són a Catalunya”, ha recordat el president de la federació catalana, Jordi Tamayo. “Esperem que el circuit sigui tot un èxit”, ha apuntat la delegada de la secretaria general de l’esport i l’activitat física, Anna Julià, que ha destacat l’aposta per l’esport femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)