Handbol

El Granollers capgira l’eliminatòria i es guanya el bitllet per a quarts de la Lliga europea

Ha remuntat els dos gols de desavantatge de l’anada (32-34) i ha dominat amb autoritat l’Skanderborg-Aarhus (25-30)

El Fraikin BM Granollers ha tornat a evidenciar la seva capacitat competitiva i ha tombat amb autoritat l’Skanderborg-Aarhus (25-30) per segellar el seu accés als quarts de final de la Lliga europea. El conjunt vallesà, que havia de remuntar dos gols de desavantatge (32-34), ha pres la iniciativa des de l’inici i ha marcat la pauta durant tot el partit. Tot i que ha estat un triomf evidentment coral, han destacat els 8 gols de Jan Gurri, que ja va ser decisiu en el tram final del partit a la capital vallesana. El rival de quarts de final serà el Flensburg, que ha estat molt superior al Benfica tant en l’anada (26-39) com en la tornada (33-28).

El Granollers ha necessitat menys de 8 minuts per superar el desavantatge de dos gols en l’eliminatòria (2-5). Una defensa 5-1, amb Faruk Yusuf com a jugador més avançat, les aturades de Rangel Luan i la fluidesa i clarividència en atac han permès que el conjunt d’Antonio Rama marqués el ritme de joc durant tota la primera meitat. El Granollers s’ha sabut refer de tres exclusions molt seguides –dues a Antonio García i una a Joan Amigó– i ha controlat les envestides dels canoners locals. Sota la direcció de Bruno Reguart i una gran solidesa defensiva, l’equip català ha completat una gran primera meitat. Amb el rellotge a zero, Jan Gurri ha executat un llançament de 7 metres forçat per l’excentral blaugrana i ha segellat un parcial de 12-15, que obria momentàniament la porta dels quarts de final.

El Granollers ha tingut una bona posada en escena a la segona meitat i eixamplava la renda fins als 5 gols (13-18). Un parell de pilotes perdudes, però, han donat vida al rival que ha tornat a capgirar l’eliminatòria (19-20). El partit era ben viu, amb ratxes favorables a un i altre equip i el Granollers en tenia prou amb un parell de contraatacs per tornar a obrir forat (19-23). El conjunt d’Antonio Rama s’ha mostrat amb les idees molt més clares i ha acabant tombant la resistència de l’Skanderborg, que ha vist impotent com el bitllet de quarts volava cap a Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)