Handbol

El GOG danès serà el rival del Barça en els quarts de la lliga de campions

Ha eliminat l’Aalborg en els vuitens de final

El GOG Gudme danès serà el rival del Barça en els quarts de final de la lliga de campions. En els vuitens de final ha eliminat en el drrbi de Dinamarca a l’Aalborg. El GOG va perdre per 30-28 en l’anada a la pista de l’Aalborg i en la tornada s’ha imposat clarament per 32-24. El partit d’anada es disputarà a Dinamarca el 10 de maig i la tornada en el Palau Blaugrana el 17 de maig.

Els altres quarts de final també han quedat definits. El Veszprém s’enfrontarà al Kielce. En els vuitens ha tornat a derrotar el Pick Szeged, aquest cop per 38-33. En l’anada ja va guanyar per 23-36. El Wisla Plock de Xavi Sabaté jugarà contra el Magdeburg. Els polonesos han guanyat a la pista del Nantes per 29-30 després de l’empat en l’anada (32-32). El Kiel tindrà com a rival el PSG. El conjunt alemany ha perdut a casa contra el Dinamo de Bucarest, però portava una clara avantatge de l’anada (28-41).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)