Tennis

Alcaraz perd la semifinal de Miami contra Sinner i Djokovic recuperarà el número 1

L’italià Jannik Sinner (10) ha barrat el pas aquesta matinada al Hard Rock Stadium de Miami de Carlos Alcaraz (1), que duia deu triomfs seguits i que perdrà dilluns el número 1 a mans de Novak Djokvoic: 6-7 (4), 6-4 i 6-2. El murcià duia deu triomfs seguits i aspirava a completar el sunshine double –títols a Indian Wells i Miami, dos Masters 1000– però s’ha trobat al davant un jugador més regular en un duel d’alta qualitat i amb punts que han fet aixecar el públic dels seients. Alcaraz ha remuntar un primer set costerut quan perdia per 4-1 però no n’ha fet prou. El cara a cara entre tots dos se situa ara amb 3-3. El transalpí es jugarà demà el títol amb el rus Daniïl Medvédev (4), que va derrotar el seu compatriota Karen Khatxanov (14) per 7-6 (5), 3-6 i 6-3 i que ha guanyat 23 dels últims 24 partits. Disputarà la seva cinquena final consecutiva a la recerca del quart títol del curs.

La final femenina la jugaran avui a la nit (21 h) la kazakh Elena Rybakina (10), que va eliminar Paula Badosa (21) en els setzens, i la veterana txeca Petra Kvitova (15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)