Futbol sala

El Barça minimitza el Palma i jugarà la final de copa contra el Cartagena (1-5)

El Barça ha resolt amb solvència avui a Antequera la teòricament complicada semifinal de la copa del Rei contra el Palma (1-5), el segon de la lliga i finalista el curs passat davant dels blaugrana i jugarà la final demà la final contra el Cartagena (20 h). L’equip blaugrana atresora set títols en set finals. La nota negativa ha estat la lesió de Sergio Lozano al genoll dret quan faltaven 35 segons per al final i el peu se li ha quedat clavat a la pista.

El Barça ha jugat una primera part de gran nivell i el 0-2 es podria considerar curt. El Palma ha fet sort de les intervencions del seu porter Barrón a xuts de Lozano, Adolfo i Dyego, fins que Ortiz, amb un xut ras en un contraatac li ha clavat el 0-1 (15’). L’acció, curiosament, ha nascut en una falta perillosa a favor del Palma mal executada. Ortiz ha robat la pilota i ha marxat esperitat de cara a porta. El gadità Catela hi ha posat la cirereta a falta de 35 segons per al descans amb un tret que ha entrat per tot l’escaire precedit d’una sotana al seu marcador (0-2). Un golàs de categoria d’un jugador amb molta classe que avui ha estat molt inspirat. Molt concentrat, el conjunt de Jesús Velasco ha desactivat amb una pressió alta insistent la sortida de pilota dels balears.

El Palma ha marcat de penal transformat per Tayebi i comès per Antonio en el primer minut del segon temps. Però Ferrão, transformant dos dobles penals (30’ i 40’), i Pito, a deu segons del final en combinació amb Adolfo amb tot el peix venut, han minimitzat el potencial dels balears, que han fet un atac de cinc infructuós els darrers set minuts.

En la primera semifinal, el Cartagena ha tingut una feinada per eliminar el Peníscola, de segona divisió, i ha resolt en els penals: 4-4 (4-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)