El Fraikin Granollers cedeix un empat contra l’Ademar (38-38)

Després de la gran remuntada a la pista de l’Aarhus que el situava en els quarts de final de la Lliga europea, el Fraikin BM Granollers ha cedit un empat a casa contra l’Ademar Lleó (38-38). El conjunt d’Antonio Rama ha manat durant bona part del partit, però s’ha embolicat al final.

Tot i que els vallesans han començat manant, no han pogut agafar un marge còmode. S’ha arribat a situar amb quatre gols d’avantatge en diversos fragments de la primera part (7-3, 9-5 i 10-6), però l’Ademar ha resistit i ha arribat a posar-se per davant (12-13). La igualtat s’ha traduït en el 17-17 amb què s’ha arribat al descans.

El conjunt d’Antonio Rama ha començat bé la segona part i ha situat el màxim avantatge quan s’havien disputat poc més de set minuts (24-19). Però el conjunt de Lleó no ha abaixat mai els braços i ha tornat a equilibrar les forces, fins a arribar a una recta final plena d’emoció. Quan s’entrava als quatre últims minuts, l’Ademar s’ha posat per davant (34-35). A un minut del final, després d’un gol d’Antonio García des de mitja pista, hi tornava a haver equilibri (37-37). Antonio, que s’ha enfilat fins als 15 gols, ha marcat el 38-37 abans de ser expulsat per impedir un atac ràpid del Lleó, que ha empatat de penal. El Fraikin ha tingut una última acció, amb un llançament amb tanca amb el marcador a zero, però Gurri no ha pogut marcar i ha acabat cedint l’empat.