Natació

Emma Carrasco i Carles Coll guanyen la medalla d’or en els 200 m estils de l’estatal de Palma

Tots dos també han fet la marca de consideració pel mundial de Fukuoka

Emma Carrasco (CN Sant Andreu) i Carles Coll (CN Sabadell) han guanyat la medalla d’or en els 200 m estils del campionat d’Espanya Open absolut que s’està disputant a Palma de Mallorca. Els dos també han aconseguit fer la marca mínima de consideració pel mundial de Fukuoka. Emma Carrasco ha guanyat amb 2:12.52 i ha encapçalat un triplet català amb Paula Juste (CN Lleida) en el segon lloc amb 2:13.85 i Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) en el tercer amb 2:15.16.

Carles Coll s’ha imposat de manera clara amb 1:59.27, que és la seva marca personal. La segona posició l’ha ocupat Joan Casanovas (CN Sabadell) amb 2:02.03, i la tercera plaça del podi ha estat per Héctor Morales (CN Granollers) amb 2:02.18.

La castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) i el mallorquí Sergio de Celis (CN Sabadell) han guanyat els 50 m lliures amb uns registres de 25.59 i 22.45 respectivament. L’asturià Arbidel González (CN Barcelona) ha acabat segon en els 200 m papallona amb 1:57.75, mentre que Julia Pujadas (CN Sant Andreu) ha finalitzat tercera els 200 m papallona amb 2:15.18.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)