El Barça obté un altre triomf molt còmode a Torrelavega (22-42)

El Barça no ha tingut cap problema per assegurar la 22a victòria en 22 jornades de l’Asobal, a la pista del Torrelavega (22-42)

El conjunt càntabre ha començat fort i ha mantingut el ritme durant dotze minuts, fins que els blaugrana han fet la primera estirada (4-9), que han accentuat amb el 6-15. El Torrelavega ja no s’ha pogut tornar a acostar en el marcador, que ha arribat al descans amb 11-19.

En la segona meitat, el conjunt d’Ortega ha gestionat l’avantatge amb tranquil·litat, sense ensurts. Per si hi havia cap dubte, la renda era ja de 12 quan s’havien superat 5 minuts (14-26), i poc després els blaugrana han doblat els gols del rival (15-30). El conjunt local ha claudicat davant la superioritat dels blaugrana, que no han trobat oposició i l’han acabat atropellant fins a superar la quarantena de gols. Richardson ha estat el màxim golejador (7) en una actuació coral.