Tennis

Gakhov guanya l’Eurofirms de Girona per 5-7, 6-4 i la retirada d’Elias

El rus s’emporta el torneig més important de la seva carrera

Ivan Gakhov s’ha emportat la victòria en el Challenger Eurofirms Girona Costa-Brava que s’ha disputat a les instal·lacions del CT Girona. El rus s’ha imposat en la final al portuguès Gastao Elias per 5-7, 6-4 i abandonament. Aquesta és la victòria més important d’Ivan Gakhov, de 26 anys, que tenia dos títols ITF de l’any passat. El rus era el 241 del rànquing mundial ATP i pujarà fins al lloc 186.

El primer set ha estat favorable a Gastao Elias, el 222 de l’ATP, que ha tingut diverses boles de trencament per avançar-se en el marcador, però no ha aconseguit trencar el servei del seu rival fins el dotze joc i s’ha emportat el primer set per 5-7. En la segona mànega el portuguès, de 32 anys, s’ha pogut avançar en el quart joc, però el rus ha mantingut el partit anivellat fins que en el novè joc ha disposat de la seva primera bola de trencament i l’ha aprofitat (5-4). Amb aquest resultat Gastao Elias ha demanat la presencia del fisioterapeuta que l’hi ha fet un embenat a la cuixa esquerra. Ivan Gakhov ha guanyat el seu servei sense problemes i s’ha emportat el set per 6-4. Abans d’iniciar la tercera mànega Gastao Elias ha comunicat que no podia seguir i el rus s’ha emportat la victòria i el trofeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)