Futbol sala

L’Industrias es queda sense puntuar a Còrdova (3-2)

L’Industrias Santa Coloma ha ensopegat per la mínima contra el Còrdova (3-2), que ocupa places de descens, i ha perdut una bona oportunitat per allunyar-se de la zona de perill de primera divisió.

Álex Verdejo (14’) ha obert el marcador amb un xut llunyà, però la rèplica local ha estat immediata. Lucas Bolo, rubricant un contraatac de Zequi (16’), i el mateix jugador de doble penal (17’) han capgirat el resultat abans del descans. Només començar la segona part David Álvarez ha restablert l’equilibri amb un altre xut llunyà (22’). El tailandès Muhammad (33’), amb la dreta, ha tornat a avançar el conjunt andalús en un servei de banda de Jesulito. L’Industrias ha pressionat de valent, amb oportunitats per Cardona i Uri Santos, però l’equip local s’ha sabut defensar per segellar la victòria.