Més esport

Malgrat de Mar, seu de la ‘Trust Fight World League’ de kick-boxing

L’esdeveniment vol donar visibilitat a l’esport de combat com a mitjà per a la integració social

El pavelló municipal Germans Margall de Malgrat de Mar serà dissabte (15h) l’escenari de la primera edició del Trust Fight World League, un esdeveniment esportiu internacional de kick-boxing. Hi haurà en joc els títols mundial i europeu, amb els lluitadors catalans Khyzer Hayat i Albert Campos.

El Trust Fight World League acollirà el campionat estatal, que disputarà Vicente García, un altre català. L’esdeveniment tindrà 20 combats i la participació de més de 40 esportistes procedents de tot el món. La trobada també és una iniciativa solidària, perquè la recaptació de la venda d’entrades es destinarà a l’Associació de Formació Esportiva Malgrat (AFE Malgrat) dedicada, mitjançant la pràctica esportiva i les arts marcials, al treball amb nens i joves en perill d’exclusió social i famílies desfavorides. Khyzer Hayat, únic espanyol doble campió del món de muay thai, és un jove de 28 anys d’origen pakistanès, format i entrenat en esports de contacte a AFE Malgrat. Referent d’integració per a la comunitat pakistanesa a l’Estat, va ser guardonat per l’ambaixador de Pakistan.

Aquesta edició de Trust Fight, que espera rebre entre 1.500 i 1.700 assistents, és la primera de moltes altres que l’organització preveu celebrar amb l’objectiu de donar visibilitat a les arts marcials com a vehicle per a la integració de joves en risc d’excussió de social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)