Atletisme

Raquel González i Pol Retamal, millors atletes catalans del 2022

La marxadora rebrà el guardó per tercera vegada i el velocista serà distingit per primer cop en categoria absoluta

La marxadora mataronina Raquel González rebrà dissabte el guardó com a millor atleta del 2022 durant la Festa de l’Atletisme Català, que tindrà com a escenari el Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat. Serà el tercer cop, i per segona edició consecutiva, que la marxadora és escollida la millor atleta del país. González, subcampiona europea a Munic i cinquena del món a Oregon en els 35 km marxa, ja va ser guardonada fa un mes en la Gala de l’Atletisme Espanyol, a Madrid. El guardó entre els homes serà per al velocista de Sant Martí Sarroca Pol Retamal, que es va classificar en sisè lloc en els 200 m de l’europeu de Munic. Serà la primera vegada que Retamal obté el premi en categoria absoluta després d’haver rebut la distinció com a millor sub20 (2017 i 2018) i sub23 (2019).

Els guardonats en categoria sub23 seran Bernat Canet i Sara Gallego, i els sub20 Óscar Martínez i Berta Segura. Durant la jornada, presidida per la presidenta Mercè Rosich, també es farà un reconeixement als jutges, als atletes que han batut algun rècord de Catalunya i als millors clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)