Futbol sala

L’Industrias remunta en els darrers cinc minuts i venç el Llevant per 3-2

Els colomencs perdien per 1-2 contra el cuer

L’Industrias Santa Coloma ha sumat una important victòria contra el Llevant per 3-2 després de remuntar en els darrers cinc minuts atacant amb cinc i sense porter. Els colomencs necessitaven guanyar el cuer per allunyar-se de la cua de la classificació. L’Industrias s’ha avançat en el minut 10 amb un gol de Verdejo i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En la segona meitat el Llevant ha donat la volta al marcador amb dos gols en cinc minuts (1-2).

A cinc minuts del final els colomencs han tret el porter i han atacat amb cinc jugadors de camp i ha donat un gran resultat. Peña ha empatat el partit en el minut 35 i un minut després el Llevant s’ha fet un gol en pròpia porta. L’Industrias s’ha sabut defensar bé dels atacs de cinc jugadors del Llevant i s’ha emportat la victòria.