Tennis

El I Catalonia Open, un luxe

Tennis. Les catalanes Aliona Bolsova, campiona en l’ITF de Koper (Eslovènia), i Marina Bassols accedeixen amb un ‘wild card’ al quadre del torneig que es juga la setmana vinent al Monterols

El I Catalonia Open, un WTA 125 organitzat per la Federació Catalana de Tennis, amb el suport d’Esportcat (Generalitat de Catalunya) i que neix de l’aliança estratègica entre la FCT i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, es jugarà la setmana vinent –de l’1 al 7 de maig– a les pistes del CT Reus Monterols, un dels 30 clubs dels 240 que hi ha a Catalunya que té el certificat d’excel·lència i que, presidit per David Cortés, afronta un repte majúscul. El torneig comparteix graduació amb el Solgironès, de la Bisbal d’Empordà, que ha ascendit a WTA 125 i es jugarà del 5 a l’11 de juny, i pretén generar visibilitats i referents i donar oportunitats a les jugadores de casa. Aplegarà 22 top 100, una de les quals és la catalana Rebeka Masarova (74a), que ha entrat al quadre i que va ser finalista la setmana passada den l’ITF d’Oeiras (Portugal). Han rebut invitació la blanenca Marina Bassols i la palafrugellenca Aliona Bolsova, que diumenge va guanyar el títol en l’ITF de Koper (Eslovènia) superant Irina Bara en la final i ahir va caure en el segon partit de la prèvia del WTA 1000 de Madrid. També jugaran la castellonenca Sara Sorribes i l’andalusa Nuria Parrizas. És possible que alguna jugadora de renom eliminada la primera setmana a Madrid s’afegeixi a la nòmina de Reus –els organitzadors les han informat sobre l’existència de l’AVE–, tot i que també es podria donar el cas invers. La tennista amb millor rànquing en el moment de la inscripció és la xinesa Xiyu Wang (55a, ara 65a). També hi seran la italiana Sara Errani, finalista de Roland Garros el 2011, i la francesa Alizé Cornet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)