Ciclisme

Koppenburg defensa la corona

Ciclisme. La ciclista alemanya encapçala el cartell de la reVolta, que s’estrena en el calendari internacional UCI i tindrà un recorregut més exigent, amb Sant Cugat del Vallès com a epicentre

L’alemanya Clara Koppenburg (Cofidis), vencedora de l’última edició, encapçala el cartell de la 4a reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que avui s’estrena en el calendari internacional UCI, amb Sant Cugat del Vallès com a seu per tercer any consecutiu. La cursa, amb major projecció internacional que mai, tindrà catorze equips participants, amb més de 90 ciclistes de 33 nacionalitats diferents. La representació dels equips UCI World Team anirà a càrrec de l’Israel Premier Tech-Roland, liderat per la vigent campiona olímpica, l’austríaca Anna Kiesenhofer, i la britànica Claire Steels. També hi participaran deu equips UCI Continental Team, la selecció catalana, la selecció de Xipre i l’equip portuguès Maiatos, a més del Massi-Tàctic, de l’UCI Continental, entre d’altres.

La reVolta (a partir de les 12 h per TV3) té un recorregut de 126,9 km amb sortida (9.50 h) i arribada a Sant Cugat, i inclou tres ports de muntanya: el coll de Castellbisbal (2a categoria) i el port d’Ullastrell (1a) i l’ascens decisiu a l’alt de la Creu d’Aragall (1a), coronat a menys de 30 km de la línia de meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)