Futbol sala

L’Industrias cedeix un empat a un minut i mig del final (2-2)

Els colomencs han anat per davant en el marcador gairebé tot el partit

L’Industrias Santa Coloma ha empatat (2-2) en la seva visita a la pista del Ribera Navarra, l’equip que ocupa la primera posició de descens. Els colomencs sumen un punt més en la seva lluita per la permanència, que podien haver estat més, ja que han cedit l’empat a 1:37 pel final del partit quan els navarresos atacaven amb porter jugador.

L’Industrias s’ha avançat en el minut tres amb un gol de Cardona i uns minuts desprès ha tingut un parell de bones ocasions. El Ribera Navarra ha posat a prova al porter Borja que ha fet un parell de bones aturades abans del descans al que s’ha arribat amb la mínima diferència pels colomencs de 0-1.

En el primer minut de la segona meitat el mateix Cardona ha fet el 0-2, però el Ribera Navarra ha marcat tres minuts després. El conjunt local ha anat de manera decidia a l’atac a buscar l’empat i Borja ha fet grans aturades. En els darrers tres minuts els navarresos han atacat amb porter jugador i han aconseguit l’empat.